Popsockets nu populair

Een PopSocket is een heel handig dopje dat je op je telefoon plakt om meer grip te hebben op de telefoon. Je kunt de Popsocket indrukken en uittrekken en je telefoon ligt super lekker in je hand. Let op: er worden heel veel nep PopSockets verkocht.

De Popsocket,

Twee jaar geleden kwam Abel, een vriend van mij langs met een handig iets voor op je telefoon. De Popsocket...... Abel was ook verantwoordelijk geweest voor het succes van het waveboard en hij vroeg mij wat ik er van vond. Ik was meteen enthousiast. Ik laat altijd mijn telefoon vallen en geef op Facebook allemaal duimpjes terwijl dat niet de bedoeling is. Met de Popsocket op de telefoon ligt mijn telefoon heel relaxed in mij hand en kan ik makkelijk mailtjes tikken. Daarbij vond ik het kijken van filmpjes op Youtube ook veel handiger met de Popsocket. De Popsocket zorgt er met name voor dat je eenvoudig selfies en filmpjes kunt maken, maar dat is aan mij niet besteed.

De Popsocket is een geniaal ontwerp. De voet plakt megagoed, maar is wel los te trekken. Zolang je het maar langzaam doet met je nagel er een beetje onder. Hij plakt direct weer goed op de nieuwe plaats waar je hem plakt. Zo'n plak heb ik nog nergens gezien.

De Popsocket is ook heel plat als je hem indrukt en de accordeon is van heel soepel rubber gemaakt. Daardoor trekje hem ook makkelijk uit. Eerst dacht ik dat het vervelend zou zijn om zo'n dopje op mijn telefoon te hebben en dat de popsocket in de weg zou zitten. Maar de Popsocket zorgt er voor dat mijn telefoon niet ongemerkt uit mijn broekzak glijdt. De popsocket blijft achter het randje van mijn broekzak steken.

De accordeon voelt ook zacht aan tussen je vingers en kan ontelbaar vaak ingedrukt en uitgetrokken worden. De mijne zit er sinds april 2015 op en doet het nog steeds.

Ik heb gekozen voor een Mandala design omdat dat wel een beetje bij mij past, maar eigenlijk is er voor iedereen een passende kleur of design. In een noodgeval neem je gewoon helemaal zwart, dan past altijd.

Ik ken niemand die de Popsocket verwijderd heeft omdat hij hem niet prettig vond. Eenmaal gebruikt, wil je hem niet meer kwijt.

Namaak Popsockets

Natuurlijk worden slimme producten heel snel gekopieerd in China en daarmee wordt onrecht gedaan aan degenen die het idee hebben ontwikkeld en er tijd energie en geld in hebben gestoken. Het namaken van mooie producten staat het ontwikkelen van nieuwe dingen in de weg. Gelukkig is het origineel meestal veel beter de kopie.

Waar herken je een nep Popsocket aan?

De namaak Popsockets hebben 3M tape aan de onderzijde en deze zijn niet te verplaatsen. Daarbij staat in de voet een patentnummer en de vermelding van de website van Popsockets. De accordeon van de namaak popsocket is van een soort plastic en veel harder dan het rubber van de originele popsocket. De namaak popsocket is ook minder plat te drukken dan de originele Popsocket.

Al met al vind ik het een topper en ik ben ik blij dat er nog creativelingen zijn die blijven uitvinden!